Honda Passport Forum banner

Dodaj kalkomanię na moim 26 trailsport.

733 views 11 replies 5 participants last post by  Wrascal  
#1 ·
#4 ·
owns 2026 Honda Passport TrailSport Elite
#5 · (Edited)
Kupiliśmy RL (koniec czerwca) głównie z myślą o hobby mojej żony związanym ze sztuką i rękodziełem. Usunięcie / ponowne zainstalowanie środkowych siedzeń jej codziennej Hondy Odyssey stało się dużym problemem. Pokrowiec Leer był niezbędny, aby zabrać duże rzeczy na pokład / je zakryć. Dodaliśmy również pełne Bedrug, aby lepiej chronić zawartość (i jej kolana).

Dzisiaj wcześniej oglądałem podobne grafiki - ale nie byłem pewien, jak dobrze będą działać, ponieważ RL ma te (zatrzymujące drzwi) szyny wzdłuż każdych drzwi. Myślę, że grafiki mogą się na nich niezbyt dobrze zawijać i nie sądzę, aby jakakolwiek grafika wyglądała odpowiednio, gdyby zaczynała się nad tymi szynami.

#7 ·
Dziękuję FX! Przyjrzałem się Twojej podlinkowanej naklejce Mountain Forest i spodobało mi się to, co zobaczyłem. Potem pokazałem ją mojej narzeczonej i jej też się spodobała. Po kilku szybko udzielonych odpowiedziach mailowych zamówiłem ją.

On/ona/oni (ku rozpaczy Trumpa) dostosują je do montażu na licznych pojazdach.

Folia winylowa, której używają, ma przewidywaną żywotność 6 lat na zewnątrz. Teraz najlepsza część? Tylko 80 $, w tym wysyłka i (cisza, darmowe podatki). Wystarczająco tanio, że jeśli zepsuję instalację, zamówię więcej.

Dodatkowo wielkie podziękowania dla PMA26 - gdzie się podziałeś, bracie?

#11 ·
Ten link mi nie działa.

#12 ·
Przyjrzałem się temu, czytając zwłaszcza trzy najniżej ocenione recenzje; nie byłem pod wrażeniem tego, co inni tam powiedzieli.

Pytam PMA – czy osobiście przeprowadziłeś tę instalację? Jeśli tak, jak było?
Niezależnie od tego, podoba mi się ze zdjęć.