Honda Passport Forum banner
401 - 420 of 563 Posts
Przeglądając narzędzie do budowy, nie mają już koloru srebrnego dla koloru zewnętrznego. Myślałem, że dobrze by wyglądał/pasował do przednich i tylnych dolnych płyt (jakkolwiek się nazywają), które są srebrne.

Również przednie i tylne dolne płyty są srebrne w każdym modelu, w tym w opcji Backout.

Nie jestem fanem czarnych felg. (zdjęcie powyżej Sonic Gray TS wygląda na opcję Blackout) Podobają mi się bardziej felgi w TS Elite (byłby to mój wybór ze wszystkich modeli, tylko przeglądając narzędzie do budowy).

Kiedy zaczną pojawiać się na placach, prawdopodobnie spojrzę, żeby zobaczyć jeden na żywo.

Jedną rzeczą, którą chciałbym, żeby dodali, jest opcja otwierania tylnej szyby oddzielnie od całej klapy. Byłoby naprawdę miło po prostu otworzyć ją i wrzucić coś do środka, zamiast czekać, aż klapa otworzy się całkowicie, a potem opuści się w dół.

Discussion starter · #405 ·
Jedną rzeczą, którą chciałbym, żeby dodali, jest opcja otwierania tylnej szyby oddzielnie od całej klapy. Byłoby naprawdę miło po prostu otworzyć ją i wrzucić coś do środka, zamiast czekać, aż klapa otworzy się całkowicie, a następnie opadnie.
Honda zakończyła to z modelem Pilot z 2015 roku. Myślę, że wiele rozpórek tylnej szyby było wymienianych w ramach gwarancji. Zastąpione otwieraniem na kopnięcie, nie ma potrzeby dotykania klapy.

Image

Trochę fajnych informacji tutaj:

2026 Passport Dealer Launch Playbook

To jest super. Cieszę się, że widzę tryb holowania.

Fajnie też, że zaktualizowali ivtm, aby działał jeszcze lepiej. To już był świetny system.

Zastanawiam się, czy "do 5000 funtów holowania" nadal oznacza, że trzeba będzie zainstalować chłodnicę skrzyni biegów.

To słodkie. Cieszę się, że widzę tryb holowania.

Fajnie też, że zaktualizowali ivtm, aby działał jeszcze lepiej. To był już świetny system.

Zastanawiam się, czy "holowanie do 5000 funtów" nadal oznacza, że trzeba po fakcie zamontować chłodnicę skrzyni biegów.
Chłodnica skrzyni biegów jest wstępnie zainstalowana.

Niezadowolony z MPG i ceny. 18 w mieście i ponad 55 000 załadowane! Przyjazne dla ulicy opony mogą kupić dodatkową milę lub dwie
Obecna Black Edition nie jest tak daleko cenowo i jest specyfikowana na 19 w mieście.

Ciekawe będzie, czy pojawią się powtórni nabywcy Passporta. Wizualnie nie sądzę, żeby obecny model był w kręgu zainteresowań kogokolwiek 5 lat temu, chyba że szedł na kompromisy.

Czy ktoś wie, kiedy zostanie zniesione embargo na filmy z jazd próbnych?
Jeden youtuber powiedział, że zamierza nim jeździć za około miesiąc. To jedyne odniesienie do jazd prasowych, jakie widziałem.

Niezadowolony z MPG i ceny. 18 miasto i ponad 55 000 załadowane! Przyjazne dla ulicy opony mogą kupić dodatkową milę lub dwie
Odpowiedziałem na ten post wcześniej, ale najwyraźniej władze mogą tu usuwać posty, z którymi się nie zgadzają, bez odpowiedzi. Wcześniejsza odpowiedź wskazywała jedynie, że cvr jest tańszy i ma lepszy przebieg w porównaniu do paszportu dla tych, którzy narzekają na takie elementy.
Dlaczego usunięcie od wieloletniego członka?

Odpowiedziałem na ten post wcześniej, ale najwyraźniej osoby u władzy mogą tu usuwać posty, z którymi się nie zgadzają, bez odpowiedzi. Wcześniejsza odpowiedź wskazywała jedynie na to, że cvr jest tańszy i ma lepszy przebieg gazu w porównaniu do paszportu dla tych, którzy narzekają na takie rzeczy.
Dlaczego usunięcie od wieloletniego członka?
To był inny wątek.

401 - 420 of 563 Posts